De eigenaren van La Perla de la Bahia Appartement 701

Wij zijn Coen en Tonny Honig, woonachtig in het Zeeuwse Burgh-Haamstede en hebben op de begane grond appartement 701 gekocht in november 2000 toen alles nog een grote bouwput was.

Al ruim 35 jaar werken wij samen in ons eigen bedrijf en vonden wij het een goed moment te gaan denken aan hoe verder als de kinderen groot zijn en wanneer wij in de toekomst zouden stoppen met werken. Na veel rijden en zoeken aan de Costa del Sol vonden wij deze plek aan de baai waar gebouwd werd aan een totaal andere opzet dan al het andere aan de kust.

Iedere keer dat wij het werk even ontvluchten kunnen wij ons geluk niet op dat wij op zo’n mooi plekje zijn beland. De bouwput is inmiddels veranderd in een oase van rust met prachtige tuinen en fonteinen. Met veel liefde voor het huis hebben wij geprobeerd er een smaakvolle, warme en vooral huiselijke inrichting van te maken. Het mocht meer zijn dan een vakantie appartement. Daarbij hopen wij dat ook u er een fantastische tijd mag beleven en onze keuze en smaak weet te waarderen....