"Met altijd op de achtergrond het zachte geluid van de golven heeft u uw vakantie appartement aan het zwembad met een adembenemend uitzicht tot aan Marokko."

Rust, stijl, luxe en comfort maar ook sportief bezig zijn, uitgaan en culinair ontdekken!

Appartement La Perla de la Bahia - Estepona

Een veelgebruikte spreuk door de gastvrije lokale bevolking. Met tenminste 35 prachtige golfbanen in uw directe nabijheid noemen wij het daarom ook graag de "Costa del Golf".

Het meest nabij liggen de banen Golf de Estepona en Golf de la Duquesa. Gezellig met uw partner, vrienden of zakelijke relaties ontspannen, ongedwongen en toch sportief bezig zijn. De meeste golfcourts hebben luxe restaurant voorzieningen zodat u er een complete dag uit van kunt maken. Als golf uw favoriete vrijetijdsbesteding is, dan kunt u zich hier omgeven door het natuurlijk schoon prima uren lang sportief en gezellig vermaken.
Appartement La Perla de la Bahia - Estepona

Estepona, Puerto Banus en Marbella en deze zijn beroemd om hun uitstekende tapasbars, restaurants en leuke / exclusieve winkels.

Ontdek nieuwe smaken uit de specifieke Spaanse keuken en laat u culinair verrassen. Niet te vergeten kunt u hierna ook tot in de vroege uurtjes het bruisende nachtleven aan de havens van Puerto Banus, Puerto de Estepona en Puerto de la Duquesa opzoeken. Helemaal los gaan met champagne bubbels in de discotheek of romantisch op een terrasje een sangria drinken. Bij terugkomst in uw appartement kunt u hierna de zon uit de zee zien opkomen.
Appartement La Perla de la Bahia - Estepona

Vanuit uw appartement kijkt u altijd naar de rots van Gibraltar en wanneer u uw paspoort meeneemt bent u in nog geen 40 minuten in deze engelse kolonie met zijn o zo karakteristieke Engels uiterlijk.

Malaga is bijvoorbeeld een oude stad die het bezoeken van zijn vele historische monumenten meer dan waard is tijdens uw verblijf aan de Costa del Golf. Er zijn agentschappen die excursies aanbieden. Nadeel is dat de excursies meestal in een andere taal dan de Nederlandse worden uitgevoerd. Eenvoudiger en vaak veel leuker is het om bijvoorbeeld uw auto te pakken en op eigen gelegenheid op historische ontdekkingsreis te gaan.

Over La Perla de la Bahia

Direct aan het strand in een prachtig gevormde baai ligt het in Moorse stijl gebouwde dorpje La Perla de la Bahia.

Het complex is ruim opgezet met 2 grote zwembaden en 2 wat kleinere die in de wintermaanden lekker verwarmd zijn...
Naar appartement

Dit gevoel laat je niet meer los

"Iedere keer dat wij het werk even ontvluchten kunnen wij ons geluk niet op dat wij op zo’n mooi plekje zijn beland..."

Tonny & Coen Honig
Appartement La Perla de la Bahia - Estepona