Voordelige vluchten

 • Appartement La Perla de la Bahia - Estepona
  Transavia
  Vanaf c.a. € 120,00 retour per persoon vanuit Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven
 • Appartement La Perla de la Bahia - Estepona
  Ryanair
  Vanaf c.a. € 90,00 retour per persoon vanuit Charleroi
 • Appartement La Perla de la Bahia - Estepona
  Brussels Airlines
  Vanaf c.a. € 200,00 retour per persoon vanuit Brussel

alvast even rondkijken ?

Gemiddeld bent u in nog geen 5 uur op uw plaats van bestemming

Dagelijks vliegt bijvoorbeeld Transavia naar Malaga zowel vanaf Rotterdam als Amsterdam als Eindhoven. Het beste bezoekt u de site van Transavia voor actuele prijzen en vliegtijden. Ook vliegen via Brussel met Brussels Airlines of via Charleroi met Ryanair behoort tot de mogelijkheden.

Bij deze maatschappijen is de prijs het voordeligst als u vroegtijdig boekt en stijgt aan de hand van het aantal verhuurde stoelen. Wanneer u zich op de website van de betreffende maatschappij met uw e-mailadres aannmeld wordt u gemakkelijk op de hoogte gehouden van hun aanbiedingen naar Malaga.

Vanaf de luchthaven Malaga

 • Appartement La Perla de la Bahia - Estepona

  Het huren van een auto is aan te bevelen tijdens uw verblijf in Spanje

  U kunt voor het vervoer tijdens uw vakantie het beste kiezen voor een huurauto. Openbaar vervoer en taxi behoren goed tot de mogelijkheden maar opgeteld aan het einde van uw vakantie is een huurauto het meest voordelig, gemakkelijk en comfortabel.

  Wij kunnen u voor het huren van een degelijke betrouwbare auto de websites aanbevelen van Autos Flores en Malaga Car.
 • Appartement La Perla de la Bahia - Estepona

  Bij beiden kunt u meerdere typen auto's huren en is de prijs in een jaarprijslijst vastgelegd afhankelijk van seizoen en autotype.

  De auto van Flores staat direkt voor u klaar bij de aankomsthal. Voor het aannemen van de sleutels dient u zich te legitimeren. Bij Malagacar wordt u met een busje naar de auto gebracht op het vliegveld op 500 meter afstand. Bij beide bedrijven spreekt men goed Engels.
 • Appartement La Perla de la Bahia - Estepona

  De auto route naar appartement La Perla de la Bahia

  Om met de auto (of taxi) bij uw appartement La Perla de la Bahia te komen neemt u vanaf de luchthaven Malaga, de tolweg richting Caiz-Algeciras AP-7 tot voorbij Estepona. U neemt bij de afslag 153 de A-7 langs de kust tot u bij KM paal 147 links de ingang van het in moorse stijl gebouwde complex ziet. De gelijk daarop volgende rotonde neemt u driekwart en rijdt terug langs het park, parallel aan de A-7 tot aan het einde. Op de hoek ziet u twee grote deuren waar u de linker van neemt voor de garage onder uw appartement. Met een afstandbediening opent u deze en uw vakantie kan nu echt beginnen!